TEKNO TAKIM A.S. IS A MEMBER OF WORLDWIDE YG-1 (KOREA) GROUP
TEKNO TAKIM A.S. IS A MEMBER OF WORLDWIDE YG-1 (KOREA) GROUP
Комуникација
Комуникација
Име
Презиме
Адреса Е-поште
Предмет
Ваша порука


Адреса: Икителли Организујте Сан Болгеси Ескооп Сан Ситеси А3 Блок Но: 151-156 34490 Икителли - Басаксехир / Истанбул ТУРКИИЕ
Координате: 41.083534,28.80101
Тел: +90 212 671 15 90 (пбк)
Факс: +90 212 671 15 95